Wij zijn timelapse professionals

We maken timelapse videos van bouwprojecten tot en met sloopprojecten.

TRIGGER TIMELAPSE is onderdeel van BOU Media http://www.boumedia.nl, waarbinnen we ons richten op het produceren van audiovisuals voor de zakelijke markt. De televisieserie ‘Hollands Glorie’ over vooraanstaande Nederlandse bedrijven oogstte veel lof en bewondering. Eén van de technieken die we bij de opnamen gebruikten is timelapse. Vervolgens kwamen er vragen uit de markt over de mogelijkheden om langdurige processen en projecten vast te leggen. TRIGGER TIMELAPSE was daarmee een feit! Ondermeer offshore productiebedrijf Heerema Fabrication behoort tot de tevreden klanten.

Specialisten op het gebied van ICT, beeldcompositie en beeldverwerking èn engineers die verantwoordelijk zijn voor het ontwerp en fabricage van de timelapse configuraties maken TRIGGER TIMELAPSE tot een flexibel bedrijf, dat voor elke specifieke vraag een oplossing heeft. Wij garanderen dat wij desgevraagd binnen 24 uur onze timeunit® werkend hebben op uw locatie!

‘Every picture tells a story’ en één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Wat is de kracht van duizenden beelden dan wel niet? Kortom, een professionele timelapse is een krachtig middel om uw verhaal te vertellen. ‘Storytelling’ is een vak, en ‘timelapsing’ ook. We love to do it both! Are you triggered?

Boudewijn

Every picture tells a story!

En één beeld zegt meer dan 1000 woorden.

‘Storytelling’ is een vak, en ‘timelapsing’ ook. We love to do it both! Are you triggered?