Een timelapse laten maken?

Een projecttimelapse? Een bouwtimelapse? Een constructietimelapse?

Voor een high end time lapse film bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu een project betreft of een bouw, een constructie, een sloop, een event of welk proces dan ook, wij brengen het voor u in beeld! Als resultaat krijgt u een hoogwaardige 4K video in handen! Bekijk: Ons werk

Onze time lapse films zijn uw visitekaartje. Trigger Timelapse maakt alleen films van de allerhoogste kwaliteit. ‘Only the best is good enough for our clients’. Wij gebruiken professionele DSLR camera’s voorzien van de beste objectieven. Bij ons geen Gopro’s, beveiligingscamera’s of webcams; want dat leidt alleen maar tot teleurstellingen. Om een perfecte time lapse film te maken, monitoren we onze timeunits 24 uur per dag 7 dagen per week.

Tijdens het maken van de timelapse beelden kunt u een speciale inlogcode krijgen waardoor u de gemaakte foto’s kunt downloaden. Ook kunnen we via een link de laatst gemaakte foto embedden op uw website!

Op zoek naar een creative èn betrouwbare partner?

Uw ideeën met ons bespreken en brainstormen over uw project?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Bel Boudewijn van Schaik: +31 6 51 44 90 00 of vul onderstaand contactformulier in.

Uw Naam*

Uw Email*

Onderwerp

Uw Bericht