Een timelapse laten maken?

Van een project, een bouw, een constructie…

Een timelapse laten maken van een project, een bouw, een constructie, een event of welk proces dan ook, kan diverse achterliggende doelen hebben. Een timelapse movie kan helpen bij de marketing, sales, promotie van uw product en kan in dienst staan van de communicatie binnen èn buiten uw organisatie. Het legt de vorderingen van het proces aan de hand van de 18Mb foto’s minutieus vast; er ontstaat een visueel document met vele gigabytes aan informatie. Informatie die weer gebruikt kan worden bij leertrajecten, beveiliging, verzekeringskwestie’s en aansprakelijkheid. Verhoging van betrokkenheid en bewustzijn van diverse betrokken publieksgroepen kunnen andere doelen zijn.

Wij beseffen dat onze timelapse movies uw visitekaartje zijn. Trigger Timelapse maakt alleen timelapse movies van de hoogste kwaliteit. ‘Only the best is good enough for us’. Wij maken gebruik van professionele DSLR camera’s voorzien van de beste objectieven. Bij ons geen Gopro’s en/of beveiligingscameraatjes; dat leidt alleen maar tot teleurstellingen. Om een perfecte timelapse movie te krijgen, is een goede communicatie tussen onze opdrachtgever en Trigger Timelapse een voorwaarde. Wij monitoren  onze timeunits 24/7. Wij versnellen vanuit ons control centrum tijdelijk het interval van foto’s nemen, om een proces dat een korter interval vereist vlekkeloos te registreren.

Tijdens het maken van de timelapse beelden kunt u een speciale inlogcode krijgen waardoor uw altijd de laatste gemaakte foto’s kunt downloaden. Ook kunt u de laatst gemaakte foto embedden op uw website!

Op zoek naar een betrouwbare partner?

U wilt uw ideeën met ons bespreken en brainstormen over uw project?

U wilt een professionele timelapse laten maken en bent op zoek naar een betrouwbare partner? U wilt uw ideeën met ons bespreken en brainstormen over uw project? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bel ons: +31 6 51 44 90 00 of vul onderstaand contactformulier in.

Uw Naam*

Uw Email*

Onderwerp

Uw Bericht