Wat triggert ons?

Onze specialiteit: ultralange timelapse movies.

Films die enkele dagen tot jaren kunnen bestrijken. Van decors of podia die gebouwd worden, tot de bouw van kantoorgebouwen, woningcomplexen en constructies voor de offshore-industrie. Wij gebruiken voor onze timelapse films uitsluitend professionele spiegelreflex camera’s met de beste objectieven, zodat ook het eindproduct aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. Afhankelijk van de omstandigheden ter plekke, zijn onze timelapse configuraties geplaatst in een IP-66 gecertificeerde behuizing van aluminium dan wel roestvrijstaal. De installatie vindt plaats door onze VCA-gecertificeerde medewerkers.

Wij monitoren de timeunits® 24/7. Vanaf afstand kunnen wij inloggen om het interval van fotograferen aan te passen; zodat ook gebeurtenissen die kort duren vloeiend in beeld gebracht worden. De foto’s die gemaakt worden, worden dagelijks geback-upt naar een redundant harde schijf. Kortom, TRIGGER Timelapse gaat gedegen en professioneel te werk! De honderden gigabytes aan foto’s worden in onze montagestudio uiteindelijk verwerkt tot een timelapse film. In deze film worden momenten waarop niets gebeurt, verwijderd. Zo ontstaat er van begin tot eind een boeiend geheel. Ook kleur corrigeren we de film, voegen desgewenst uw logo’s en huisstijl toe èn voorzien de film van muziek.

Wij komen desgewenst tijdens ‘highlight’ momenten met onze filmcrew 4K-opnamen maken, om de film van een nog dynamischer karakter te voorzien. Ook kunnen we actuele foto’s embedden in uw website, zodat u de laatste vorderingen van uw project kunt laten zien! TRIGGER Timelapse staat voor absolute topkwaliteit. Wij gaan alleen voor het allerbeste èn zijn qua innovatie toonaangevend.

TRIGGER Timelapse staat voor absolute topkwaliteit

Wij gaan alleen voor het allerbeste èn zijn qua innovatie toonaangevend.

En komen desgewenst tijdens ‘highlight’ momenten met onze filmcrew 8K-opnamen maken, om de film van een nog dynamischer karakter te voorzien.