Corporate films

Zoals beschreven onder het kopje ‘bedrijfsfilms laten maken’, is ons zusterbedrijf BOU Media gespecialiseerd in het maken van corporate films; films voor de zakelijke markt. De films worden altijd in samenwerking met onze opdrachtgevers gerealiseerd. BOU Media werkt vanuit de dialoog met de opdrachtgevers, om zodoende het allerbeste resultaat te bereiken. Het DNA van onze opdrachtgevers moet als het ware uit de productie spuiten; ‘het waarom’, ‘het hoe’, ‘het wat’ en ‘het waar’ zijn vragen die wij graag beantwoord willen zien, alvorens we daadwerkelijk gaan filmen. ‘Inleven in de behoeften’ van onze opdrachtgever is daarbij van essentieel belang.

Wij maken corporate films, waarin het draait om het verhaal. Het verhaal van onze opdrachtgever. ‘Storytelling’ is daarbij een belangrijk gereedschap om het verhaal van onze opdrachtgever te vertellen. Verschijningsvormen van dit soort bedrijfsvideo’s zijn bijvoorbeeld de corporate movies van circa vijf minuten die we hebben gemaakt voor Kloosterboer (zie ‘ons werk’), maar ook de bedrijfsdocumentaires die we hebben gemaakt voor Heerema Group, Heila Cranes, See Tickets, Van Leusden Cranes, Van Moof Fietsen, BBS, Husa Transportation Group, Shuttlewise, Keyrail, IMS, Bakkerij ’t Stoepje, Vuyk Engineering,

Andere uitingen van onze bedrijfsvideo’s zijn de vele projectvideo’s die wij maken voor Heerema Fabrication Group, Huisman Equipment en Fistuca.

Op verzoek produceren wij ook beursfilms en online bedrijfspresentaties, bedrijfsvideo’s waarin bedrijven met name laten zien waarin ze excelleren. Vaak niet langer dan drie à vier minuten èn waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van grafische titels om de unique selling points van de organisatie te benoemen òf de verschillende stappen in een productieproces en/of dienstverlening te verduidelijken. Voorbeelden hiervan zijn de producties die we hebben gemaakt voor ondermeer Coolworld International, Heila Cranes, Van Raam Fietsen en VSH. Voor VSH maken we ook ‘ambassadeurfims’, waarin tevreden klanten vertellen over de producten en service van VSH.

Ook op het gebied van commercials is BOU Media actief. Zo maakten we een commercial voor Beekse Bergen die voor een Gouden Loekie werd genomineerd.

BOU Media is een flexibele organisatie en stelt afhankelijk van het soort project een team samen van de beste professionals, die ervoor zorgdragen dat u een high end productie krijgt!