Het maken van ultralange timelapse movies is de core business van Trigger Timelapse.  Bedrijfsfilms produceren is de hoofdactiviteit van zusterbedrijf BOU Media https://www.boumedia.nl. Uiteraard werken beide bedrijven samen, als het onderwerp hierom vraagt. Door middel van de timelapse techniek worden langdurende processen vastgelegd; door middel van video-opnamen brengen wij de dynamische wereld van onze opdrachtgevers in beeld. De bedrijfsfilms die wij maken variëren van bedrijfsdocumentaires van 30 tot 60 minuten tot en met producties die zijn bestemd voor gebruik online, op beurzen of als commercial. Een aantal van deze bedrijfsdocumentaires zijn bij RTL7 uitgezonden onder de naam ‘Hollands Glorie’ en ‘Hollands Glorie Maritiem’.

Onze visie is dat voor een optimaal resultaat zowel u als opdrachtgever als wij als producent vooraf duidelijk hebben wat het verhaal is dat we gaan vertellen, hoe we dat gaan doen, welke locaties we daarvoor gaan gebruiken èn dat beide partijen ook weten waarom we dit juist op deze wijze manier gaan doen. Boudewijn van Schaik is daarbij altijd uw inhoudelijk aanspreekpunt. Hij zal de totstandkoming van uw filmproductie persoonlijk onder zijn hoede nemen èn van begin tot eind begeleiden. ‘Storytelling’ is daarbij de sleutel tot succes; zonder verhaal geen glorie!

BOU Media is een flexibele organisatie en stelt per project een team samen van de beste professionals, die ervoor zorgdragen dat u een productie krijgt waar u met recht trots op kunt zijn.

Een bedrijfsfilm moet een toegevoegde waarde hebben voor uw organisatie. Daarom is het van tevoren vaststellen van een doelstelling een must, een duidelijke briefing vanuit de opdrachtgever een noodzakelijk vertrekpunt. Vervolgens zullen wij een aansprekend concept bedenken, dit na feedback vanuit onze opdrachtgever door ontwikkelen en uiteindelijk zal dit in een aansprekende bedrijfsfilm resulteren.