TRIGGER TIMELAPSE SHOWREEL

TRIGGER Timelapse is gespecialiseerd in professionele 4K ultra long term timelapse movies. In onze 2017 showreel zijn een aantal van projecten die door ons gefotografeerd zijn te zien. We love to create timelapse movies. We use timelapse as powerful tool. We love to tell your story. Are you triggered? Contact us!

Wij werken voor maritieme en offshore dienstverleners als Heerema Fabrication Group, Huisman Equipment en vele anderen. Wij werken voor bouwers, projectontwikkelaars, overheden en semi-overheden.

Onze timelapse films beslaan vaak maanden, soms zelfs jaren. Duurt een project maar een paar weken of misschien zelfs maar een paar dagen, dan zijn wij u ook graag van dienst!

Onze showreel bewijst dat onze timeunits 24/365 werken en dat er ook in het holst van de nacht prima opnamen gemaakt worden. Het gebruik van geavanceerde digitale spiegelreflexcamera’s is daarbij een voorwaarde. Zonder goede camera èn met name zonder goed objectief, zal het resultaat nooit hetzelfde zijn als de 4K timelapse movies die wij u leveren!

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>