TRIGGER TIMELAPSE SHOWREEL

TRIGGER Timelapse is gespecialiseerd in professionele 4K ultra long term timelapse movies. In onze showreel zijn een aantal van onze projecten te zien. Neem contact met ons op: https://triggertimelapse.nl/contact/

Wij werken voor maritieme en offshore dienstverleners als Heerema Fabrication Group, Huisman Equipment, superjacht bouwers en vele andere organisaties.  Constructeurs, bouwers, projectontwikkelaars, overheden en non-profit organisaties behoren tot onze vaste klanten.

Onze timelapse films beslaan vaak maanden, soms zelfs jaren. Duurt een project maar een paar weken of misschien zelfs maar een paar dagen, dan zijn wij u ook graag van dienst!

Onze showreel laat zien dat onze timeunits 24/365 werken en dat er ook in de nacht uitstekende opnamen gemaakt worden. Het gebruik van geavanceerde digitale spiegelreflexcamera’s is daarbij een voorwaarde. Zonder goede camera èn met name zonder goed objectief, zal het resultaat nooit hetzelfde zijn als in de 4K timelapse movies die wij voor toonaangevende en vooraanstaande organisaties produceren!

About The Author
-

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>